Les arracades en plata per dona són una de les nostres especialitats.


Des del nostre inici en 1980 ens hem dedicat a elles, a hores d’ara les arracades per a senyora tant en plata com en plata amb bany d’or són la nostra predilecció.

Doncs si, anem a escriure sobre arracades de plata per a dona, i amb coneixement de causa. 40 anys d’experiència, 40 anys que vaig conèixer a l’empresa Cidoncha S.A., empresa valenciana fabricant de joieria.

En els seus inicis l’empresa Cidoncha fabricava una part de la seva producció en or, la crisi econòmica dels anys 70 va fer que aquesta empresa dedicarà una part del seu esforç a la fabricació de joieria en plata.

Aquí ens vam conèixer, la nostra singladura va començar a la tardor de 1979, ens anàvem a dedicar a la venda a l’engròs de joieria en plata. Primer objectiu: crear un mostrari de plata.

Pensem que una de les coses que més es vendria serien: arracades de plata per a dona, molt més que els que portaven els homes, per cert en aquella època molt pocs.

Doncs aquí estàvem, el nostre segment de mercat: arracades de plata per a dona. Haviem de trobar fabricants, Cidoncha, va ser el nostre partner més important.

Veníem les seves col·leccions, i principalment en plata amb bany d’or, ja que en els anys 80 el color daurat imperava en joieria.

Anys més tard vam conèixer a un altre fabricant valencià: Paco Arcediano, sense cap dubte un dels millors fabricants a Espanya d’arracades per a dona en plata.

Seguim treballant conjuntament i estem orgullosos de vendre les seves arracades en plata, tant en plata rodiada, un bany amb rodi que fa que les arracades tinguin un magnífic acabat com amb bany d’or.

Podem dir que aquests arracades de Paco Arcediano són clàssics, definint clàssic com unes arracades de plata que no passen de moda perquè elles són moda.

En l’apartat tècnic de les arracades per a dona, han de tenir molt clars diversos conceptes.

El primer, la tanca , moltes d’aquests arracades es fabriquen amb la tanca omega, una tanca clàssica però molt especial, fàcil per posar i segur per portar-le..

El segon és l’elegància, són elegants en qualsevol moment i amb qualsevol vestit, són el que en roba anomenem fons d’armari i en moltes ocasions: l’últim toc.

Les arracades tu i jo són una peça essencial en la joieria tant en plata com en or.
La nostra especialitat són les arracades tu i jo en plata, portem quaranta anys comercializant les.

Abans de la irrupció de la fabricació extracomunitària, parlant clar la asiatica, els grans proveïdors d’arracades en plata estaven a València.

Els tu i jo en plata són unes arracades que combinen dos elements molt importants en la joieria en plata, la perla, ara sempre natural i la circonita.

La plata sempre rodiada per donar-li un acabat que s’assembli a l’or blanc i també perquè la circonita, la perla i la plata mantinguin sempre un acabat inalterable.

Les arracades tu i jo serveixen en qualsevol ocasió, des d’un esdeveniment important, un casament, sortir una nit, una festa, etc.
Però també es poden portar amb uns texans i una samarreta i personalment crec que encara llueixen més.

Fins fa poc els tu i jo en plata es fabricaven principalment en plata rodiada, des de fa dos anys s’estan també fabricant en plata amb un bany d’or groc.
El color groc dóna un acabat diferent a les arracades tu i jo, a hores d’ara podem escollir tots els models en un acabat o en un altre.

El color groc dóna un acabat diferent a les arracades tu i jo.

Venda al major d’arracades en plata

Com veieu les arracades tu i jo poden denominar clàssiques, però no pejorativament, ja que poden fabricar-se en els models clàssics però també amb dissenys nous en les noves creacions. Abans les arracades tu i jo simplement eren una perla amb una circonita, en els nous models la perla continua sinedo predominant però les circonites varien en quantitat i en disseny.

Una de les grans avantatges de les arracades tu i jo és que normalment podem posar la tanca omega, que ens permet tenir seguretat i comoditat. Aquest tanca és una garantia per fer servir les arracades amb comoditat i amb una seguretat màxima.

Última modificación: 17 abril, 2023

Autor

Comentarios

Escribe una respuesta o comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodríguez sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.