Sempre ser proactiu és una obligació, però quan hem d’explicar un projecte és molt més que una obligació, és indispensable.

Hem de tenir un pla de comunicació que ens mostri a qui hem de dirigir el nostre projecte, localitzarem el nostre target.

Hem de comunicar, amb insistència però sense angoixar, hem d’informar de cada pas que fem, de cada avantatge que pugui tenir el nostre client, tant actual com futur, han d’estar al corrent de tota la nostra activitat.

Avui dia hi ha diferents mitjans per aconseguir aquests objectius, no hem de renunciar a cap, tots ajuden, però si insistir en els que veiem que obtenim millors resultats.

Molt pocs clients vindran a nosaltres, ens hem d’apropar i que sàpiguen que hi som, i explicar-los les vegades que siguin el nostre projecte i en allò que els pot afavorir i ajudar-los.

La interactuació ens permetrà aprofitar cada comentari negatiu o suggeriment per convertir-los en noves oportunitats de negoci per fer créixer el nostre projecte.

Cal no oblidar els nostres objectius, però tampoc els dels nostres clients que són els que hem de satisfer.

Hem de crear equips que comparteixin aquesta filosofia de la vida i del treball, el nostre projecte ha de ser compartit per tots els nostres col·laboradors.

Expresar nuestra confianza en las capacidades de una persona puede ayudarlo a lograr mucho más de lo que ella misma cree posible y hacerle sentir más importante que lo que nunca ha sentido DALE CARNEGIE
Crear bons equips amb bona filosofia
Última modificación: 20 abril, 2024

Autor

Comentarios

Escribe una respuesta o comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodríguez sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.