.Les joies de plata per a home tenen a les joieries i a les botigues de plata un lloc especial per poder visualitzar polseres, collarets, plaques de plata per a home. Sempre els homes han tingut menys opcions per triar a les joieries, és normal la història ens demostra que la joieria femenina ha estat preponderant, no passa res, hi ha peces suficients per escollir

Joyería en plata para hombre
Polseres en plata per home
Polseres de identitat en plata.

La plata, un metall que els nostres ancestres sempre han considerat com un metall preciós segueix en auge en els seus diferents acabats, i en joieria per a home una peça amb un pes que reafirmi que la peça té plata, un acabat, normalment un bon polit que faci que la peça brilli i destaqui.

Joieria en plata per home

Polseres de plata per home
Col.lecció en plata 925.

Polseres d’identitat en plata, tota la vida anomenant-les «no m’oblidis», gravades amb un nom i una data han passat de pares a fills, amb el mateix disseny de sempre una cadena, la barbada s’emporta el palmell, que pot ser a diferents gruixuts, i després una placa adaptada al calibre de la cadena perquè el disseny sigui impecable.

Les nostres col·leccions en plata per a home compten amb la garantia de l’empresa OPLA S.A., el nostre fabricant, dissenyador i creador de polseres per a home de qualitat excepcional, amb polits manuals per a un acabat òptim.

pulseras plata para hombre
Colección de pulseras en plata para hombre. NOMEOLVIDES.

Al nostre web jou925.com trovaràs el catàleg de les nostres polseres de plata 925 per home, tant amb placa como sense placa.

Última modificación: 8 mayo, 2024

Autor

Comentarios

Escribe una respuesta o comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Jesús Rodríguez sampietro.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.